Pojdite na vsebino

Javni natečaj za prosto delovno mesto vodje Oddelka za finance in računovodstvo

OFR razpis simbolična

Občina Ankaran preko javnega natečaja išče kandidatko ali kandidata za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta »podsekretar - vodja Oddelka za finance in računovodstvo".

Izmed kandidatov, ki bodo izpolnjevali pogoje za prijavo, bodo imeli prednost pri izbiri kandidati z izkušnjami iz vodenja organizacijske enote ali projektne skupine, izkušnjami s področja javnih financ, izkušnjami pri vodenju evidenc finančnega premoženja, materialnega poslovanja in sistema davčnih ter drugih javnih prihodkov, izkušnjami iz računovodskega spremljanja, analiziranja ter načrtovanja poslovanja in s področja javnega naročanja, podeljevanja javnih sredstev, javno-zasebnega partnerstva ter pridobivanja državnih in mednarodnih sredstev in s poznavanjem pristojnosti in nalog občine s področja javnih financ in računovodstva.

Rok za prijavo kandidatov je 15. 3. 2024.

Kandidat vloži prijavo v pisni obliki, ki jo kot priporočeno pošiljko pošlje v zaprti ovojnici z označbo: »za javni natečaj za delovno mesto PODSEKRETAR – VODJA  ODDELKA ZA FINANCE IN RAČUNOVODSTVO, m/ž  «, na naslov: Občina Ankaran, Jadranska cesta 66, 6280 Ankaran - Ancarano.  

Za pravočasno prijavo se šteje prijava, poslana po pošti, če je bila oddana na pošto najkasneje 15. 3. 2024.

Za pisno obliko prijave se šteje tudi elektronska oblika, poslana na elektronski naslov kadri@obcina-ankaran.si.  Prijava, poslana po elektronski pošti, se šteje za pravočasno, če na elektronski naslov prispe 15. 3. 2024 do 24. ure.

Neizbrani kandidati bodo o neizboru pisno obveščeni najkasneje v petnajstih dneh po zaključenem postopku izbire. Dodatne informacije o izvedbi postopka lahko pridobite na tel. 05 66 53 014.