Pojdite na vsebino

Pridno polnimo Hladilnik toplega srca

Hladilnik skupinska 3
Danes smo svoj prispevek v Hladilnik toplega srca oddali zaposleni na Občini Ankaran.

Tradicionalni decembrski dobrodelni akciji Radia Capris Hladilnik toplega srca se letos pridružuje tudi Občina Ankaran. Dobrine zbiramo v skrinji pred vhodom v prireditveni šotor. Danes smo vanjo prispevali tudi zaposleni na Občini.

V Hladilnik toplega srca lahko še vse do 31. decembra oddate dobrine za najšibkejše, predvsem otroke, iz Obalno-kraške regije. Zbirajo predvsem hrano z daljšim rokom trajanja (moko, olje, kis, pašto, pelate v konzervi, paštete, riž, ječmen, ovsene kosmiče, lečo, fižol, grah …) in pripomočke za osebno higieno ter čiščenje in pranje. Veseli bodo tudi novih šalov, kap, rokavic ali copat ter družabnih iger

Hladilnik 2023 zaposleni 2Ankaranska zbirna skrinja se lepo polni. Vanjo lahko darujete še vse do 31. decembra. 

Dobrine zbirajo tudi v Caprisovem dobrodelnem prazničnem studiu v koprski Taverni, ki je ob delovnikih odprt med 14. in 20. uro, ob sobotah med 8. in 20. uro, ob nedeljah in praznikih pa od 12. do 20. ure. Zbirne košare za Hladilnik toplega srca so nameščene še ob drsališčih v Izoli in Piranu ter za blagajnami v vseh poslovalnicah Eurospina v Obalno-kraški regiji. 

Ne pozabite, da lahko darujete tudi prek sms sporočil. Na 1919 lahko pošljete ključno besedo OBALA10, s tem pa otrokom iz socialno ogroženih družin z območja slovenske Istre in nekoliko širše pomagate preživeti prihodnje leto, saj bodo njihove družine deležne pomoči pri plačilu položnic, šolnin, letovanja in terapij.