Pojdite na vsebino

Zahvala srčnim prostovoljcem

Prostovoljci MSA 1
Ankaranski prostovoljci so se danes zbrali na sproščenem predprazničnem druženju v Medgeneracijskem središču.

Najbolj dragoceno darilo, ki ga lahko poklonimo, je čas, ki ga namenimo sočloveku. Ankaran na srečo premore veliko srčnih prostovoljk in prostovoljcev, zaradi katerih je življenje v kraju lepše, lažje in tudi zanimivejše.

Mnogi izmed njih so se danes zbrali na prijetnem predprazničnem srečanju v Medgeneracijskem središču Ankaran (MSA). Voznike iz Zavoda Sopotniki ter druge posameznice in posameznike, ki večkrat pripomorejo k obogatitvi dogajanja v MSA, je obiskal tudi župan Gregor Strmčnik. »Razvojni načrti Ankarana morajo biti uravnoteženi, ne smejo biti usmerjeni samo v beton, ampak predvsem v kakovost življenja prebivalcev. In pri tem je vaša pomoč izjemnega pomena, zato se vam iz srca zahvaljujem,« jih je nagovoril župan in jim zaželel prijetne praznike.

Prostovoljci MSA 2Župan Gregor Strmčnik je prostovoljkam in prostovoljcem izrazil iskreno zahvalo za čas, ki ga namenjajo sokrajanom. (Foto: Občina Ankaran)

Poleg zbranih na današnjem srečanju so se kot dragoceni prostovoljci izkazali tudi številni drugi posamezniki in društva in tudi njim gre iskrena zahvala, je poudarila koordinatorka programa v MSA Martina Odar, ki se veseli nadaljnjega sodelovanja z njimi.