Pojdite na vsebino

Evropske volitve: volišče za predčasno glasovanje

Predčasno glasovanje za evropske volitve bo potekalo od torka, 4. junija, do četrtka, 6. junija 2024, v dvorani Arena Bonifika v Kopru.

Okrajna volilna komisija 2004 Koper 1 in Okrajna volilna komisija 2005 Koper 2 volivce na območju pristojnosti Upravne enote Koper obveščata o mestu volišča za predčasno glasovanje za volitve poslancev Republike Slovenije v Evropski parlament in za tri posvetovalne referendume (o pravici do pomoči pri prostovoljnem končanju življenja; o uvedbi preferenčnega glasu za volitve v državni zbor; o gojenju konoplje v medicinske namene ter o gojenju in posedovanju konoplje za omejeno osebno rabo).

Volišče za predčasno glasovanje se seli iz naslova Piranska cesta 2 (Upravna enota Koper) v dvorano Arena Bonifka, na naslov Cesta Zore Perello Godina 3. Predčasno glasovanje bo potekalo od torka, 4. 6., do četrtka, 6. 6. 2024, vsak dan od 7. do 19. ure. Volivci bodo na dom prejeli le eno obvestilo – vabilo na volitve, ki ga morajo imeti s seboj na volišču. S seboj morajo imeti tudi osebni dokument, ki služi za identifikacijo pred volilnim odborom.