Pojdite na vsebino

Študentje PEF ponujajo pomoč otrokom na daljavo

V trenutnem času je pomembno, da stopimo skupaj in si pomagamo, zato so se študentje Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem združili v skupino prostovoljcev, ki učencem pomagajo na daljavo.

Študenti različnih pedagoških smeri so na podlagi Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in
izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih (Ur. l. RS, št. 25/2020) zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 pripravljeni pomagati tistim otrokom, ki potrebujejo učno pomoč na daljavo (ta zajema pomoč pri poučevanju in učenju, motivacijo otroka, pregled nalog itd.) oz. spletno varuško (branje z otrokom, igro, petje, pogovor ...).

E-pomoč učencem sedaj ponuja UP PEF (foto: Pexels.com)Starši, skrbniki, vzgojno-izobraževalni zavodi lahko preko elektronskega obrazca posredujejo kontaktne informacije, fakulteta pa bo po pregledu zbranih podatkov izmenjala kontakte. 

Pomoč se bo izvajala v času veljavnosti trenutnih ukrepov Vlade Republike Slovenije.

Elektronski obrazec je objavljen na spletni strani fakultete www.pef.upr.si in na Facebook strani UP PEF, prijave pa sprejemajo tudi na elektronskem naslovu info@pef.upr.si.

Več informacij:

Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta
dr. Mojca Kukanja Gabrijelčič
mojca.k.gabrijelcic@pef.upr.si

Andreja Perčič
andreja.sopic@pef.upr.si 
+386 31 755 681