Pojdite na vsebino

Ankaranska PetKA vabi na dan odprtih vrat

Petka dan odprtih vrat
Program Petka je namenjen vsem otrokom in mladostnikom med 6. in 18. letom starosti, ki želijo kakovostno preživljati prosti čas.

Ankaranska enota Dnevnega centra za otroke in mladostnike Koper – PetKA v četrtek, 23. maja, pripravlja dan odprtih vrat. Med 15. in 18. uro boste lahko spoznali izvajalce programa in vsebine, ki jih zagotavljajo za otroke in mladostnike.

Dnevni center za otroke in mladostnike Koper – PetKA je socialno-varstveni program Centra za socialno delo Koper, ki nudi preventivne dejavnosti in psihosocialno pomoč za otroke in mladostnike. Program je v celoti brezplačen, namenjen pa je vsem otrokom in mladostnikom med 6. in 18. letom starosti, ki želijo kakovostno preživljati svoj prosti čas ali morebiti potrebujejo podporo pri razreševanju svojih stisk.

V četrtek, 23. maja, vabijo na dan odprtih vrat. Med 15. in 18. uro bodo starši, otroci in drugi obiskovalci lahko spoznali zaposlene in njihovo delo, z njimi ustvarjali ter si ogledali nove prostore ankaranskega programa PetKA, ki sicer ostaja na dosedanji lokaciji, v Domu družbenih dejavnosti Občine Ankaran na Bevkovi ulici 1.

Pogoji za vključitev v program PetKA so stalno prebivališče na območju občine Ankaran, prostovoljna odločitev otroka oziroma mladostnika ter pisno soglasje staršev oziroma zakonitih zastopnikov. Za prvi stik lahko pokličete na telefonski številki 051/389-608 ali 05/663-45-90 ali pišete na e-poštni naslov dcpetka-koper@gov.si.