Pojdite na vsebino

CSD ponuja zaposlitev v ankaranskem programu PetKA

Program Petka
V programu PetKA ne manjka ustvarjalnosti.

Center za socialno delo južna Primorska išče strokovno sodelavko ali sodelavca v Dnevnem centru za otroke in mladostnike PetKA v Ankaranu.

Program PetKA je namenjen otrokom in mladostnikom, starim od 6 do 18 let, ki želijo kakovostno preživljati prosti čas, ter tistim, ki so prikrajšani za primerno družinsko življenje in potrebujejo pomoč pri razreševanju svojih stisk

Med šolskim letom otroci in mladostniki program obiščejo po šoli, kjer se med 13.30 in 19. uro družijo v varnem okolju in ob pomoči zaposlenih ter prostovoljcev pišejo domače naloge ter se učijo. Imajo tudi možnost uporabe računalnika, interneta in priprave projektnih nalog za šolo. Udeležujejo se družabnih iger, ustvarjalnih delavnic, športnih aktivnosti, kuharskih delavnic, delavnic socialnih veščin, filmskih uric, računalniških uric, praznovanja rojstnih dni … Redni uporabniki imajo tudi možnost brezplačno udeleževati se izletov, taborov socialnih veščin, obiskov bazena, gledališča in kinematografskih predstav.

V Ankaranu je program začel delovati 8. maja leta 2017, sprva na šoli, od 14. februarja 2018 pa ima prostore v Domu družbenih dejavnosti na Bevkovi 1.

Prijave na razpisano delovno mesto (zaposlitev za nedoločen čas) so odprte do 25. novembra 2023. Več informacij najdete v razpisu.