Pojdite na vsebino

Počitniško delo za dijake in študente v Občini Ankaran

fotojakobbuzan
Mladi, ki so minulem letu delali v gostinskem lokalu v Valdoltri. Foto: Jakob Bužan

Občina Ankaran je objavila vsakoletni razpis delovnih mest za dijake in študente, ki bi med poletjem želeli nabirati bogate delovne izkušnje, ob tem pa še zaslužiti.

Na občinski spletni strani in na portalu študentskega servisa so navedeni opisi in zahteve za več delovnih mest. Urne postavke se razlikujejo glede na delovno mesto. Gibljejo se od 6.30 eur/h neto za enostavnejša opravila do 10 eur/h neto za zahtevnejša dela. Od kandidatov in kandidatk se pričakuje pripravljenost za delo, odgovornost in prilagodljivost, nekatera delovna mesta pa imajo lahko dodatne zahteve, kot je na primer polnoletnost. 

Zainteresirani/e dijaki/nje in študenti/ke, ki bodo ob pričetku dela stari najmanj 15 let in imajo veljavno študentsko napotnico za delo, lahko prošnjo z navedbo želenega delovnega mesta, življenjepis s kontaktnimi podatki in opisom izkušenj ter možna dokazila pošljejo po elektronski pošti na naslov: pva@obcina-ankaran.si. Vse informacije glede razpisa so dosegljive na telefonski številki sekretariata Občine Ankaran: 05 66 53 000. Rok za prijavo je 30. april 2023.

 Občina Ankaran, Sekretariat